Wi-Sense logo
 

Sensoren

Signaalversterker/relay

Web Transceiver

Centrale webserver

Mystore

Website in de hand

    Componenten :: MyStore


Met het MyStore-concept is het mogelijk om voor elke klant van Wi-Sense een persoonlijke website te genereren, met een eigen URL, en met een zelfgekozen huisstijl. Via deze website kunnen onze clienten via elke webbrowser en platform vanaf iedere locatie hun gegevens bekijken.

Klanten kunnen hier rapporterings criteria instellen sensor na sensor. In het geval dat data buiten de vooraf ingestelde grenzen valt (als de temperatuur bijvoorbeeld te hoog is), dan zullen de alarm procedures geïnitialiseerd worden en zal de klant direct geïnformeerd worden. Het systeem zorgt ervoor dat het alarm goed afgehandelt wordt en zal regelen dat de juiste instanties gealarmeerd worden.

Klanten kunnen voor een groen, geel en rood alarm systeem kiezen om er zo voor te zorgen dat hij op de hoogte is voordat dingen uit de hand lopen.

Naast het feit dat de sensoren de signaal kwaliteit uitlezen, de status van de batterij en de tijd en datums stempel, kan er ook voor gekozen worden dat er aangegeven wordt als er een stroomstoring is in het lokale stroomnetwerk. Als het zich voordoet dat de signaal kwaliteit van een bepaalde sensor drastisch achteruitgaat dan wordt de klant ook zo snel mogelijk gewaarschuwd om de situatie de rectificeren, dit komt wel eens voor door een tijdelijke mechanisch obstructie.

De My Store website is de interface voor elke klant naar diens data.

Het My Store  web geeft een overzicht aan bedrijven met meerdere installaties of voor service bedrijven met een aantal klanten. De hoofd pagina zorgt ervoor dat elk probleem simpel en snel gelokalisserd kan worden, waardoor er deze als norm in het bedrijf gebruikt kan worden, over hun hele tak om zo hun rapporterings systeem te globaliseren.

Data die opgeslagen wordt is beveiligd tegen veranderingen en andere vormen van knoeien met data.