Wi-Sense logo
 

Sensoren

Signaalversterker/relay

Web Transceiver

Centrale webserver

Mystore

Website in de hand

    Componenten :: Handheld Website

Omdat u niet altijd zomaar achter een computer kan zitten:
Wi-Sense stopt alle informatie die u maar nodig heeft, waar u wil, in uw hand.

Door het gebruik van een simpel visueel systeem waarschuwt Wi-Sense de gebruiker alleen als er een probleem voorkomt en stelt de gebruiker in staat het probleem dan op te zoeken.

Door gebruik te maken van een standaard PDA of smartphone met een Wi-Fi of GPRS connectie is de gebruiker in staat om 24 uur per dag in contact te staan met het systeem. De PDA frontpage geeft alle geïnstalleerde sensoren weer als gekleurde blokken, die als alle sensoren in orde zijn groen kleuren. Mochten de sensoren een probleem detecteren kleuren ze geel om een waarschuwing af te geven en daarna rood mocht een sensor waardes meten die buiten de aangegeven grenzen vallen.

De PDA website laat alle locaties op scherm zien en identificeerd waar een eventueel probleem zit.

Volledige sensor informatie is beschikbaar door een bepaalde sensor te selecteren om zo de gehele real time informatie op het scherm te krijgen. Ook is het mogelijk om van elke sensor een gedetaileerde grafiek over de afgelopen 24 uur weer te geven.

Uw mobiele telefoon wordt verandert in een digitaal precisie instrument.

De gebruiker kan bij eventuele problemen ook gewaarschuwd worden via e-mail of SMS naar gelang.

Als er service bedrijven gebruikt worden voor onderhoud of zaken die naar sluitingstijd afspelen kunnen zij de benodigde informatie ook opvragen en kan de data eventueel doorgespeelt worden. Het voordeel hiervan is dat er geen kostbaar product verloren gaat omdat men direct kan ingrijpen.